HØJ U15-DRENGE - SÆSONEN 2020/21


TRÆNERTEAM:

  • Jonas Dithmer, træner
  • Mikkel Trampedach, træner
  • Frederik Lundgaard, hjælpetræner
  • Niklas "Møller" Nyrup Jørgensen, målmandstræner
  • Per Kongsaa Svenningsen, midlertidig holdleder· 

Hos U15-drengene stiller vi med et særdeles spændende og ungt trænerteam, bestående af nogle unge gutter fra hhv. U19 og herresenior.

Jonas Dithmer bliver i den kommende sæson 1. årssenior. Han har igennem en årrække været målmandstræner for ungdomshold ved siden af hans egen håndbold- og dommerkarriere. Jonas er nu klar på flere udfordringer som træner og vil sammen med Mikkel Trampedach agere trupansvarlig træner for U15D.

Mikkel Trampedach bliver i den kommende sæson 2. års U19-spiller. Mikkel har været hjælpetræner for U13-drenge i den netop overståede sæson og vil gerne tage endnu mere ansvar nu og følger derfor årgang 2006 fra U13 til U15.

Frederik Lundgaard er en af klubbens meget dygtige ung-seniorer og en fast del af HØJ Elites 1. divisionshold, hvor han huserer på højrefløj også i den kommende sæson. Lundgaard har i den forgangne sæson været hjælpetræner for U13-pigerne.

Målmandstræner bliver Niklas Nyrup Jørgensen – også kaldet Møller. Møller bliver ligesom Jonas Dithmer også 1. årssenior i den kommende sæson. Vi glæder os over at Møller vil give videre af hans erfaring og evner til de unge.

På den administrative del vil Per Kongsaa Svenningsen være midlertidig holdleder indtil der findes en anden løsning.

Vi ser frem til en super sæson med et superenergisk og spændende trænerteam med fire unge gutter, som glæder sig til at arbejde med en trup af seriøse og træningsivrige drenge.

Der kan komme flere navne til trænerteamet senere. Dette vil blive meldt ud, når det er på plads. Nærmere information omkring sæsonopstart, træningstider mv. vil trænerteamet melde ud i løbet af april måned.

Sportslige hilsner
Sportsudvalget