Talent- og Udviklingsansvarlig

Nicolai Hoxer
4272 7958
hoxer@hojhaandbold.dk
 


Klubben har oprettet en fuldtidsstilling som Udviklings- og Talentansvarlig, og det er en respekteret og velkendt klubmand, der skal varetage funktionen. ”Vi har ansat Nicolai Hoxer på fuld tid fra 1. april, fordi vi har en lang række vigtige opgaver på det sportslige felt, vi gerne vil have løst på en kvalificeret måde, og som vi må erkende, vi ikke kan løfte på fritidsbasis mellem kl. 17 og 22”, fortæller HØJ’s formand Helle Rasmussen.

Nicolai Hoxer siger: ”Jeg glæder mig til at komme i gang med jobbet og være med til at gøre en forskel i min barndomsklub. At jeg er fuldtidsansat muliggør, at jeg kan fokusere på at videreudvikle vores klub, trænere og spillere. Jeg skal bl.a. lave træneruddannelse, sparring med trænere, spillerrådgivning og undersøge mulighederne for samarbejde med lokale gymnasier, så vi kan skabe de bedste forudsætninger for vores spillere”.

Helle Rasmussen fortsætter: ”Vi har virkelig mange engagerede og dygtige trænere omkring vores hold i alle aldersgrupper, men vi føler, at vi bør gøre mere for at støtte og udvikle trænerne med intern uddannelse, sparring og inspiration, for trænerne er vores vigtigste ressource. Dygtige trænere, der brænder for det de laver, skaber også et udfordrende og udviklende træningsmiljø for spillerne, og det er vigtigt, hvis vi vil fastholde og tiltrække endnu flere medlemmer til klubben og udvikle dem som håndboldspillere og mennesker - og her kommer den Udviklingsansvarlige ind”.

Foruden indsatsen på trænersiden skal Nicolai Hoxer have fokus på de ungdomsspillere, der har særligt store ambitioner, og hvor håndbolden fylder rigtig meget. ”Hoxer har bred erfaring som ungdomstræner, dels i men også udenfor HØJ. Han sætter overlæggeren højt, når det gælder træningsmiljø, mandskabspleje og spillernes udvikling, og sammen med hans pædagogiske uddannelse gør det ham meget velegnet til at fungere som mentor for de af vores spillere, der har særligt store ambitioner med deres sport, og som skal have en travl og krævende hverdag til at hænge sammen”, fortæller Helle Rasmussen videre.

Afslutningsvis siger Nicolai Hoxer: ”Mit job er ikke at erstatte vores fantastiske frivillige og deres store indsats, men jeg skal være med til at gøre deres arbejde nemmere. Derudover glæder jeg mig selvfølgelig til at se en masse håndbold og følge vores fantastiske unge spillere i deres udvikling”.
 
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram