HØJ er fremfor alt en håndboldklub 

Det betyder at herre, dame, ungdom, bredde og elite udspringer af en samlet helhed. En helhed der bygger på nogle grundlæggende værdier

Rummelige

HØJ rummer alle kulturer, og alle kan være med uanset baggrund og færdigheder.

Ansvarlige

Medlemmerne er en del af sammenholdet i hele klubben og man lærer at drage omsorg og tage hensyn til hinanden. Ligeledes er frivilligt engagement fra alle i klubben et væsentligt element i vores ansvarlighed.

Udviklende

Uddannelse og udvikling af kompetencer er vigtige elementer. Vi uddanner og dygtiggør spillere, trænere og ledere internt i klubben – både børn og voksne. Det gælder såvel sportslige som foreningsmæssige, sociale og faglige færdigheder.

Samlingssted

Vi er mere end en håndbold klub. Vi er et socialt samlingssted for både spillere og deres familier. Vi ønsker, at alle involverede har lyst til at være sammen - også ud over egen træning og kamp.

Kvalitetsbevidste

Alle, der møder HØJ – både i kamp, til HØJ stævner og rundt omkring i andre sammenhænge, vil altid føle, at vi leverer HØJ kvalitet. Det gælder både fx madvarer og socialt samvær.

Synlige

Vi ønsker at være synlige både i forhold til vores egen ”familie”, i forhold tilkommunen og i forhold til forskellige udvalg og forbund. Vi tager et aktivt ansvar på vegne af sportsudøverne i den politiske verden.

Vi tilbyder håndbold fra U4/5, gennem U6/7, samtlige ungdomsårgange fra U9-U19, senior og oldboys/girls. Vi har flere end 30 turneringstilmeldte hold på alle niveauer indenfor både bredde og elite. 


Læs HØJs vedtægter 

Klik her for Bestyrelsen i HØJ

 
 

## FORM:1 ##Kontakt os

 
  
 
 


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram