Om klubben

HØJ Håndbold blev stiftet i februar 1994. HØJ står for Håndboldfællesskabet Ølstykke-Jyllinge og omfatter Jyllinge-Gundsømagle Idrætsforening Håndboldafdelingen og Ølstykke Håndbold Forening. Klubben er hjemmehørende i Roskilde og Egedal Kommuner. HØJ Håndbolds spilledragt er hvid trøje og sorte shorts. I HØJ Håndbold er vi cirka 275 ungdomsspillere, 70 seniorspillere, 50 passive medlemmer og godt 60 trænere, ledere, udvalgsmedlemmer og andre frivillige.

  

Velkommen

HØJ Håndbold er en klub som rummer både bredde og elite og som vil skabe gode rammer for både træning, kamp og fællesskab. I HØJ Håndbold er alle der har lyst til at være en del af vores klub velkommen. Vi bestræbes os på, at give alle medlemmer den bedst mulige håndboldudvikling og vi forventer at du som spiller og leder i klubben møder positiv og frisk op til træning og kamp.

I HØJ Håndbold går vi også meget op i det sociale. Det er meget vigtigt for os, at vores medlemmer trives. Udover det sociale i forbindelse med træning og kamp, så arrangerer klubben også forskellige aktiviteter såsom HØJ Håndboldskole, HØJ Træningscamp, Ungdomsafslutningsfest og diverse stævner i løbet af sæsonen. Da klubben bygger på frivillig arbejdskraft er det vigtigt at både spillere og forældre deltager i forskellige aktiviteter som fx opstilling til divisionskampe, pasning af cafeteria mv. I HØJ Håndbold er et af vores vigtigste mottoer "Sammenhold & Fællesskab". 

Velkommen i HØJ ! Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram