HØJ U13-DRENGE - SÆSONEN 2020/21


TRÆNERTEAM:

  • René Raahede, træner
  • Martin Seidelin, træner
  • Maria Krøyer, træner
  • Morten Kjær-Nielsen, hjælpetræner
  • Villads Raahauge, hjælpetræner
  • Elias Lyngsberg, målmandstræner 


På U13-drenge består trænerteamet af en række af vores nuværende trænere, som vi er glade for fortsætter deres gode arbejde, og en ny hjælpetræner.

Som ansvarlige for truppen har vi René Raahede, Martin Seidelin og Maria Krøyer som alle har flere års trænererfaring i bagagen. René og Martin har igennem de seneste år været trænere for årgang 2007, og de fortsætter deres engagerede og gode arbejde med de drenge.

Maria Krøyer har de seneste år trænet årgang 2004+2005. Krøyer kender dog drengene fra diverse klubture, Håndboldskole mv. og glæder sig til at arbejde med årgang 2007+2008 på U13D.

Morten Kjær-Nielsen bliver hjælpetræner for drengene. Morten har været med i trænerteamet for årgang 2008 i de seneste par år.

Villads Raahauge er ny som træner i HØJ – men et velkendt navn i klubben, da han til dagligt agerer forsvarsgeneral for HØJ Elites 1. divisionshold. Vi glæder os over at Villads nu kaster sig over trænergerningen for vores unge spillere og Villads vil blive hjælpetræner, herunder på den fysiske træning.

Målmandstræner bliver U19-spiller Elias Lyngsberg. Elias vil i den kommende sæson vogte målet på U19-drenge og glæder sig til at fortsætte trænerarbejdet på U13D, hvor han også i den forrige sæson har givet videre af hans viden og erfaring.

Vi ser frem til en spændende sæson med et ny-sammensat trænerteam og en trup fyldt med energiske og dygtige drenge.

Der kan komme flere navne til trænerteamet senere. Dette vil blive meldt ud, når det er på plads. Nærmere information omkring sæsonopstart, træningstider mv. vil trænerteamet melde ud i løbet af april måned.

Sportslige hilsner
Sportsudvalget