HØJ er fremfor alt en håndboldklub

- og det betyder at herre, dame, ungdom, bredde og elite udspringer af en samlet helhed. En helhed der bygger på nogle grundlæggende værdier

 • Rummelige
  HØJ rummer alle kulturer, og alle kan være med uanset baggrund og færdigheder.

 • Ansvarlige
  Medlemmerne er en del af sammenholdet i hele klubben og man lærer at drage omsorg og tage hensyn til hinanden. Ligeledes er frivilligt engagement fra alle i klubben et væsentligt element i vores ansvarlighed.

 • Udviklende
  Uddannelse og udvikling af kompetencer er vigtige elementer. Vi uddanner og dygtiggør spillere, trænere og ledere internt i klubben – både børn og voksne. Det gælder såvel sportslige som foreningsmæssige, sociale og faglige færdigheder.

 • Samlingssted
  Vi er mere end en håndbold klub. Vi er et socialt samlingssted for både spillere og deres familier. Vi ønsker, at alle involverede har lyst til at være sammen - også ud over egen træning og kamp.

 • Kvalitetsbevidste
  Alle, der møder HØJ – både i kamp, til HØJ stævner og rundt omkring i andre sammenhænge, vil altid føle, at vi leverer HØJ kvalitet. Det gælder både fx madvarer og socialt samvær.

 • Synlige
  Vi ønsker at være synlige både i forhold til vores egen ”familie”, i forhold tilkommunen og i forhold til forskellige udvalg og forbund. Vi tager et aktivt ansvar på vegne af sportsudøverne i den politiske verden.

  Vi tilbyder håndbold fra baby gennem U6/8, samtlige ungdomsårgange, senior og oldboys/girls. Vi har i sæsonen 2016/17 haft flere end 30 turneringstilmeldte hold på alle niveauer indenfor både bredde og elite.

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram