HØJ U11-PIGER - SÆSONEN 2020/21


TRÆNERTEAM:

  • Karin Wolf, trupansvarlig træner
  • Nicolai Sørensen, træner
  • Marie Fjeldgren Jensen, træner
  • Mathilde Mortensen, træner
  • Marcus Monger, målmandstræner
  • Johanne Muusfeldt, målmandstræner


Hos U11-pigerne er der stort set et helt nyt trænerteam til den kommende sæson.

Karin Wolf bliver trupansvarlig træner for truppen. Karin har igennem mange år været træner i klubben. De seneste år som træner på U9P samt på nogle af mini-holdene. Karin har for år tilbage trænet U10 og U12 og glæder sig ti at få ansvaret for U11-pigetruppen.

Nicolai Sørensen har i en del af den forgangne sæson assisteret Karin på U9P – og har takket ja til at følge med op på U11P. Nicolai er forholdsvis ny i HØJ – men vi glæder os over et nyt ansigt i klubbens trænergruppe.

Marie Fjeldgren Jensen er eneste genganger i trænerteamet fra den forgangne sæson. Marie har med stort engagement og humør bidraget positivt til pigernes udvikling og dedikation til håndbolden og klubben og vi glæder os over at Marie ønsker at fortsætte. Marie er selv damespiller i klubben.

Helt nyt træner i HØJ har vi Mathilde Mortensen. Mathilde spiller til dagligt på Damesenior 2 – hvor hun huserer på højre fløj. Vi er superglade for, at Mathilde har sagt ja til at være en del af trænerteamet på U11-pigerne og til at give videre af egne evner og erfaringer til pigerne.

Som målmandstrænere har vi to af klubbens unge keepere. Marcus Monger, der i den kommende sæson bliver U17-spiller, og Johanne Muusfeldt der er U15-pige. Begge keepere er en del af klubbens tværgående målmands-setup, og vi glæder os til, at duoen kan give videre af egne erfaringer til U11P-målpigerne.

Vi glæder os til en super sæson på U11P – med masser af god energi, udvikling og sjove oplevelser.

Der kan komme flere navne til trænerteamet. Dette vil blive meldt ud, når det er på plads. Nærmere information omkring sæsonopstart, træningstider mv. vil trænerteamet melde ud i løbet af april måned.

Sportslige hilsner
Sportsudvalget

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram