HØJ U13-PIGER - SÆSONEN 2020/21


TRÆNERTEAM:

  • Urs Gutmann, træner
  • Jacob Olesen, træner
  • Freja Bagge, træner
  • Julie Ravn, hjælpetræner
  • Julie Lundgren, målmandstræner
  • Stine Tvilling, holdleder


Hos U13-pigerne består trænerteamet af en gruppe erfarne trænere, som har et indgående kendskab til truppens spillere.

Urs Gutmann og Jacob Olesen har igennem de seneste sæsoner været træner på U13P, og vi er glade for, at de vil fortsætte deres arbejde med pigerne. Begge de herrer spiller selv håndbold på et af klubbens herrehold og nyder at give videre af deres erfaring til en stor gruppe træningsivrige piger.

Freja Bagge har de seneste par sæson været trupansvarlig for U11-pigerne. Freja følger nu årgang 2008 fra U11P til U13P. Freja har selv spillet håndbold i mange år – men har pt. sin egen håndbold på standby på grund af graviditet. Freja træder ind i teamet til august

Julie Ravn som til dagligt spiller på U17-pige bliver hjælpetræner. Julie har selv spillet håndbold i mange år og vi er superglade for at Julie vil give videre til de yngre spillere. 

Målmandstræner for U13P bliver Julie Lundgren, der igennem rigtig mange år har været en fast del af målmandstrænergruppen i HØJ. Julie har selv tre aktive håndboldpiger i klubben.

Som holdleder er vi så heldige, at Stine Tvilling har sagt ja til at fortsætte hendes store arbejde med at få alle de praktiske og administrative opgaver til at hænge sammen og skabe rum til trænere og spillere i forhold til det sportslige.

Glæder os til at følge spillere og ledere i den kommende sæson på U13P.

Der kan komme flere navne til trænerteamet. Dette vil blive meldt ud, når det er på plads. Nærmere information omkring sæsonopstart, træningstider mv. vil trænerteamet melde ud i løbet af april måned.

Sportslige hilsner
Sportsudvalget

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram