HØJ U15-PIGER - SÆSONEN 2020/21


TRÆNERTEAM:

  • Daniel Sans, trupansvarlig træner
  • Emilie Jørgensen, træner
  • Vibeke Bohl Pontopiddan, træner
  • Cecillia Fryd, træner
  • Francisco Weber Madsen, målmandstræner
  • Merete Juul Muusfeldt, administrativ holdleder/koordinator


Hos U15-pigerne er vi så heldige at Daniel Sans og Emilie Jørgensen begge fortsætter i den kommende sæson. Daniel og Emilie kom begge til HØJ som trænere i den forgangne sæson, og vi er glade for, at de vil fortsætte deres super gode arbejde med pigerne.

Som nye i trænerteamet på U15P har vi Vibeke Bohl Pontopiddan og Cecillia Fryd. Begge piger har spillet ungdomshåndbold i mange år i HØJ. Cecillia er nu seniorspiller og Vibeke bliver i den kommende sæson 1. års U19. Begge piger har med stor succes og engagement været hjælpetrænere på U13P i den netop afsluttede sæson.

Francisco Weber Madsen bliver truppens målmandstræner. Francisco rykker i den kommende sæson op som senior og indgå i klubbens tværgående målmandstræner-setup.

Merete Juul Muusfeldt vil fungere som administrativ holdleder/koordinator og stå for de praktiske opgaver i trænerteamet. Merete har været med i en del år på forskellige hold, som holdleder/administrativ koordinator og er også en del af klubbens Turneringsudvalg. 

Vi ser frem til en super sæson på U15P – med masser af god træning og aktivitet.

Der kan komme flere navne til trænerteamet senere – bl.a. en holdleder. Dette vil blive meldt ud, når det er på plads. Nærmere information omkring sæsonopstart, træningstider mv. vil trænerteamet melde ud i løbet af april måned.

Sportslige hilsner
Sportsudvalget