HØJ U17/U19-PIGER - SÆSONEN 2020/21


TRÆNERTEAM:

  • Michal ”Pio” Piotrowski, trupansvarlig træner
  • Jacob Müller Pedersen, assistenttræner
  • Christian Ravn, fysisk træner
  • Jonas Dithmer, målmandstræner
  • Charlotte Madsen, holdleder

Truppen bliver i denne sæson på op mod 30 spillere, heraf en håndfuld første års U19-piger. Der bliver fokus på udvikling og spillelyst og plads til både ambitioner, fællesskab og sjove oplevelser.

Hos U17-pigerne er der genvalg til Michal ”Pio” Piotrowski som trup ansvarlig træner. Pio var også træner for truppen i den forgangne sæson, ved siden af hans trænerjob for klubbens 2. divisions damehold. Og Pio har sagt ja til at fortsætte det gode arbejde med U17-pigerne.

Jacob Müller Pedersen - netop selv oprykket fra U19- til seniorspiller, kaster sig også over trænergerningen og skal være assistenttræner.

Christian Ravn, der har stået for den fysiske træning af U17-pigerne m.fl. de sidste par sæsoner, fortsætter også i den funktion næste sæson.

Målmandstræner bliver Jonas Dithmer, som selv i den nye sæson bliver 1. års senior og trup ansvarlig træner på U15-drenge. Jonas har igennem en årrække været målmandstræner for flere trupper og indgår også i klubbens tværgående målmandsarbejde.

Charlotte Madsen fortsætter som holdleder for pigerne - det er vi rigtig glade for.

Vi glæder os til at følge truppens udvikling i den kommende sæson.

U17-/U19-pigerne bliver en del af HØJ’s Talent Uddannelse, som skal gøre det endnu mere attraktivt at være en talentfuld og ambitiøs spiller i HØJ. Talent Uddannelsen omfatter udvalgte U17-, U19- og ungsenior spillere og drives af et stærkt trænerteam med Udviklings- og Talentansvarlig Nicolai Hoxer samt de to seniortrænere i HØJ Elite, Jesper Fredin og Michal Piotrowski, i spidsen.

Nærmere information om sæsonopstart, træningstider mv. vil trænerteamet melde ud i løbet af maj måned.

Sportslige hilsner
Sportsudvalget

 
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram