HØJ U9-DRENGE - SÆSONEN 2020/21


TRÆNERTEAM:

  • Tanja Refslund Gadegaard, trupansvarlig træner
  • Johan Werner Christensen, træner
  • Thomas Kümpel, holdleder


U9-drengene får ny trupansvarlig træner i denne sæson – men har også et par glædelige gensyn i trænerteamet.

Vi byder velkommen som træner i HØJ til Tanja Refslund Gadegaard. Tanja har spillet i HØJ i mange a°r, som ungdomsspiller og et par enkelte a°r som senior. Har tidligere trænet ungdomshold i HØJ – men det er en del a°r siden efterha°nden. Tanja glæder sig rigtig meget til at trække i trænertøjet igen og sammen med et super trænerteam omkring holdet, at give drengene en masse sjove og lærerige oplevelser ba°de pa° og udenfor ha°ndboldbanen.

Med i trænerteamet er også Johan Werner Christensen, som i den forgangne sæson har været cheftræner for U9-drengene – og som vi er glade for fortsætter sit arbejde med drengene.

Holdlederrollen varetages i lighed med sidste sæson af Thomas Kümpel, som i flere år har været holdleder for forskellige trupper i klubben.

I den kommende sæson bliver der skruet lidt op for træningsmængden hos U9 – med to ugentlige træninger - så vi kan udvikle spillernes kompetencer endnu bedre.

Vi glæder os til at følge truppen og trænerteamet i den kommende sæson.

Der kan komme flere navne til trænerteamet – blandt andet nogle ung-trænere. Dette vil blive meldt ud, når det er på plads. Nærmere information omkring sæsonopstart, træningstider mv. vil trænerteamet melde ud i løbet af maj måned.

Sportslige hilsner
Sportsudvalget

 
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram